*تصاویر منتسب به معصومین علیهم السّلام:
چنانچه تصاوير نامناسبى نباشد، و نسبت قطعى به آن بزرگواران ندهند، اشكالى ندارد.
*لعن و توهین:
لازم است از كارهايى كه باعث تفرقه صفوف و ايجاد شكاف بين مسلمانان مى شود خوددارى شود، و همه مسلمين در برابر دشمنان اسلام متّحد شوند.
*خواندن ترجمه قرآن:
خواندن ترجمه قرآن به تنهايي اشکالي ندارد اما ثواب تلاوت قرآن را ندارد. ضمنا ياد گرفتن قواعد آن، کار مشکلي نيست. البته فهميدن معني فارسي آن، بسيار خوب است.
*ختم انعام:
بى شك تلاوت سوره انعام (كه از مهمترين سوره هاى قرآن است) و عمل به آن، مى تواند باعث حلّ مشكلات گردد. ولى شايسته است به هنگام تلاوت سوره، مطلقاً چيزى به آن نيفزايند، و هنگامى كه سوره تمام شد به سراغ دعاها يا توسّلات بروند.
*تکرار قسمتهایی از ادعیه و زیارات:
لازم است دعاها و زيارات به همان شكلى كه از حضرات معصومين(علیهم السلام)براى ما نقل شده خوانده شود، و چيزى از خودمان بر آن نيفزاييم.
*دعا نویسی:
نوشتن دعاهایی که از حضرات معصومین(علیهم السلام)رسیده و در کتب معتبر موجود است، اشکالی ندارد. ولی دعا نویسی حرفه ای، که شغل افراد سودجوست، صحیح نیست و غالب کتابهایی که به آن استناد می کنند اعتباری ندارد.
*عدم استجابت دعا:
سعی کنید نیت خود را خالص نموده و از هرگونه گناه مخصوصا استفاده از اموال حرام و مشکوک بپرهیزید و به لطف خداوند امیدوار باشید.
*استخاره:
استخاره نوعی مشورت با خداوند است، بدین معنی که اگر انسان در انجام یا ترک کاری مردّد شود ابتدا در اطراف آن فکر و اندیشه می کند اگر به نتیجه ای رسید طبق آن عمل می کند و گرنه با افراد کاردان و با تجربه و آگاه در مورد آن مشورت می کند اگر به نتیجه رسید طبق آن عمل می کند در غیر این صورت از طریق استخاره با خداوند مشورت نموده و مطابق آن عمل می کند.
*عمل به استخاره:
عمل به استخاره واجب نيست، ولي حتي الامکان مخالفت نشود. مگر اين که مدت قابل ملاحظه اي تاخير بيندازد يا شرايط تغيير کند و بعد اقدام کند. اين مدت و تغيير شرايط در امور مختلف، متفاوت و به مقداري است که در عرف بگويند شرايط تغيير کرده است.
*تجدید استخاره:
تجدید استخاره درست نیست؛ مگر این که مدّت قابل ملاحظه ای بگذرد یا شرایط مورد استخاره تغییر کند. و این مدت و تغییر شرایط در امور مختلف متفاوت و به مقداری است که در عرف، بگویند شرایط تغییر کرده است.